diumenge, 25 de novembre del 2012

Bewitched!

Hola familia!

No, no hem desaparegut ni hem tornat de Boston sense avisar (tot i que ja no ens falta gaire), sinó que simplement, ens hem dedicat a fer milers de milions de coses per poder-vos-les explicar i últimament, amb tanta activitat no hi ha manera de parar i posar-se a escriure.

En fi, som-hi!

Com sabeu, als Estats Units si una cosa saben fer és fer festes i fer-les grosses, són els reis del màrqueting i tal i qual... i a més del Nadal, el que més els agrada és Halloween. Doncs sí, aquest post va de Halloween i de totes les bogeries que comporta.

Curiositat primera: Halloween prové d'un poble al costat de Boston, que es diu Salem. Us sona, oi? és el poble on es van massacrar i assassinar desenes de dones i alguns homes per voler ser diferents, ja se sap, la moral puritana i el fet que els francesos, els anglesos i els holandesos enviessin aquí a tots els integristes provoca coses com aquestes...

Doncs bé, una setmana abans de Halloween, ens vam armar de valor, i acompanyats per un dels nostres Bostonians amics, l'Edu, ens en vam anar a Salem. Actualment, Salem és un poble completament dedicat al turisme, que s'omple cada any per Halloween de gent amb ganes de festa i durant els dies anteriors de turistes (ja siguin estrangers de debò o americans d'altres estats) que hi van a veure com un poble sencer es torna un espectacle.

A Salem TOT són bruixes. TOT vol dir que la botiga de bicicletes de Salem té l'emblema d'una bruixa en bicicleta, i que hi ha estàtues de bruixes, museus de bruixes, botigues de bruixes..... Bé, i també hi ha un museu dels pirates (Salem era el port on arribaven els vaixells que no hi cabien al port de Boston, i per tant era un lloc atractiu, tan atractiu que diuen que Barba Negra era de Salem) i on hi ha també The House of Seven Gables, que dóna nom a la novel·la de Nathaniel Howthorne.

Però sabeu què hi ha, també, a Salem? a Salem hi ha la primera botiga de caramels dels EEUU i la primera botiga de gelats... O almenys això diuen ells. així que què us sembla que vam fer, a Salem? Doncs sí, vam fer el marrano, i vam menjar gelats i caramels i vam visitar la botiga de les bruixes...


I finalment, quan ja ens pensàvem que no hi hauria res més espectacular, ens vam trobar amb això... Us hi posem un vídeo perquè val la pena de veure-ho, perquè sí, així decoren les cases a Salem per Halloween:



Un cop feta la visita a Salem, i preparats per a Halloween... doncs bé, llavors va venir l'amiga Sandy i ens vam quedar sense poder-lo celebrar de debò.


Tot i això, aquells dies estavem acompanyats, i ens van ajudar a fer un Jack'o'Lantern molt molt molt xulo i la nit de Halloween ens vam passejar pels carrers del nostre barri i vam veure com els nens feien Trick or Treat... i així ens vam quedar, Bewitched!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada